Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Amalia Bojescu

30 Iunie 2014
Vizualizari: 714
Comentează add

Rechizitoriul DNA în cazul Duicu arată că Victor Ponta şi PSD încearcă să polititizeze instituţiile care se ocupă de aplicarea legii, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

PDL şi PNL, moţiune privind "implicarea politicului în justiţie"

amalia-bojescu

 Liderul PDL, Vasile Blaga. Foto: Arhivă.

PDL şi PNL vor depune miercuri, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă pe tema implicării politicului în justiţie în cazul Duicu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat după şedinţa conducerii partidului că rechizitoriul DNA arată că Victor Ponta şi PSD încearcă să polititizeze instituţiile care se ocupă de aplicarea legii.

"Extrem de important este ca parlamentul să ştie exact ce a făcut premierul în cazul Duicu: a avut o discuţie cu Adrian Duicu în biroul lui, l-a convocat în biroul lui pe şeful Poliţiei Române, ministrul justiţiei a propus-o pe doamna Ponea ca şefă a Secţiei Judiciare a DNA?

"Acum înţelegem de fapt de ce domnul Ponta şi-a numit finul în funcţia de ministru al justiţiei, pentru a executa ordinele, şi înţelegem zvonurile privind o posibilă înlocuire a domnului Cazanciuc din funcţia de ministru al justiţiei", a declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a mai declarat că implicarea Ministerului Justiţiei şi a premierului Victor Ponta în cazul de trafic de influenţă şi abuz de putere pune în pericol relaţia României cu Uniunea Europeană.


Etichete moţiunePDLPNLVasile BlagaCamera DeputaţilorAdrian DuicuVictor PontaDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live