Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

25 Februarie 2014
Vizualizari: 889
Comentează add

Democrat liberalii susţin că USL că nu şi-a respectat nicio promisiune, nu a înfiinţat locuri de muncă, nu a redus CAS şi nu a revenit la TVA de 19%. PDL mizează pe sprijinul PNL.

PDL pregăteşte o moţiune de cenzură împotriva guvernului Ponta

bogdan-isopescu

Foto: Arhivă.

PDL pregăteşte o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta şi anunţă că mizează pe sprijinul liberalilor odată intraţi în opoziţie.

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul acuză USL că nu şi-a respectat nicio promisiune, nu a înfiinţat locuri de muncă, nu a redus CAS şi nu a revenit la TVA de 19%.

Democrat-liberalii se aşteaptă ca PNL să sprijine demersul pentru că deşi a  fost partea Guvernului Ponta, ar avea argumente.

"Să semneze o moţiune de cenzură dac sunt solidari cu românii, ştiut fiind că nu au reuşit să impună nicio măsură de dreapta în guvernarea USL.

"Dacă însă PNL ne demonsterază din nou că stă atârnat chiar şi cu degetul mic de ciolan, va fi doar o altă dezamăgire marca PNL", spune Andreea Paul.

Democrat-liberalii mai spun că moştenirea Guverului USL se poare rezuma la 50.000 de şomeri în plus, 35 de taxe noi şi impozite mărite, creşterea inflaţiei sau explozia economiei subterane în contrapartidă cu mii de firme închise.

Democrat-liberalii nu uită nici de tergerea datoriilor Rompetrol sau de ratarea aderării la Schengen. Modificarea Constituţiei sau descentralizarea, alte eşecuri.


Etichete PDLPNLUSLmoţiunecenzurăAndreea Paul

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live