Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 19 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Martie 2018
Vizualizari: 699
Comentează add

FOTO: Patru stadioane din Bucureşti urmează să fie reabilitate pentru a putea găzdui meciuri în timpul Campionatului European de Fotbal.

Patru stadioane din Bucureşti, reabilitate pentru CE de fotbal din 2020

radiojurnal

Foto: www.facebook.com/MinisterulDezvoltarii.

Patru stadioane din Bucureşti urmează să fie reabilitate pentru a putea găzdui meciuri în timpul Campionatului European de Fotbal de peste doi ani.

Este vorba de Steaua, Arcul de Triumf, Giuleşti şi Dinamo.

Vicepremierul Paul Stănescu recunoaşte însă că sunt unele probleme cu arena Dinamo şi că se caută şi alte soluţii.

Paul Stănescu: Ne-am dori ca toate patru să fie finalizate până la începerea Campionatului European de Fotbal. Dacă Dinamo, care este într-adevăr cu semn de întrebare, nu poate fi gata, vom găsi alte soluţii, dar este foarte important ca şi Dinamo să fie finalizat cât de repede.

Potrivit directorului Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu, capacitatea arenei Steaua va fi de peste 30.000 de locuri, iar valoarea estimată a lucrărilor este de peste 64 milioane euro.

Stadionul va fi demolat în totalitate până în vară, când urmează să fie semnat contractul de proiectare şi execuţie a noii arene.

Stadionul Arcul de Triump va avea 8.100 de locuri şi va costa peste 27 de milioane de euro, iar arena Giuleşti, cu 14.000 de locuri, va costa peste 26 de milioane de euro.


Etichete Patru stadioaneBucureştireabilitatemeciuri în timpul Campionatului European de FotbalSteauaArcul de TriumfGiuleştiDinamoPaul Stănescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live