Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

19 Iunie 2019
Vizualizari: 259
Comentează add

Aeronava doborâtă, Malaysian Airlines MH17, efectua o cursă de la Amsterdam spre Kuala Lumpur a fost doborâtă de o rachetă antiaeriană, în urmă cu cinci ani.

Patru rebeli ruşi din Ucraina vor fi acuzaţi de doborârea avionului MH17

sergiu-stet

 Foto: captură video.

O echipă de anchetatori condusă de olandezi care cercetează prăbuşirea avionului Malaysian Airlines MH17 în estul Ucrainei urmează să acuze de crimă patru rebeli ruşi.
 
Conform raportului elaborat de membrii echipei, aceştia urmează să fie judecaţi in absentia în Olanda, în luna martie a anului viitor.
 
BBC transmite că site-ul web Bellingcat se referă la 12 persoane, dintre care cel puţin şase ruşi, identificate ca fiind implicate în doborârea aeronavei. Identificarea acestora s-a realizat în urma interceptării comunicaţiilor dintre paramilitarii ruşi şi reprezentanţi ai autoproclamatei Republici Populare Doneţk.
 
În urma doborârii avionului, toate cele 298 de persoane de la bordul acestuia au murit. Aeronava care efectua o cursă de la Amsterdam spre Kuala Lumpur a fost doborâtă de o rachetă antiaeriană, în urmă cu cinci ani.
 
Autorităţile de la Moscova au negat orice implicare în tragedie.

Etichete Malaysian Airlines MH17,BellingcatDoneţkrebeliRusiaUcraina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live