Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2021
Vizualizari: 271
Comentează add

O anchetă amplă este în desfășurare, după acțiunile violente la adresa celor trei persoane care realizau un documentar despre tăierile ilegale de păduri în Bucovina.

Patru bărbaţi reținuți după agresarea unui activist și a doi jurnaliști

radiojurnal

   Foto: facebook/jandarmeria.

Patru bărbaţi au fost reținuți pentru implicarea în agresarea unui activist de mediu şi a doi jurnaliști, alaltăieri, la Suceava.

Ei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei și instanței competente.

O anchetă amplă este în desfășurare în aceste momente, după acțiunile violente la adresa celor trei persoane care realizau un documentar despre tăierile ilegale de păduri în Bucovina.

Peste 30 de polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției și Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au desfășurat activități investigative și de cercetare penală în sistem integrat pentru probarea activității infracționale a persoanelor bănuite de comiterea faptelor.
 
În urma cercetării în teren s-a completat materialul probator cu suportul structurilor criminalistice şi s-au desfășurat activități investigative complexe pentru stabilirea cercului de suspecţi și individualizarea gradului de participație penală.
 
Un număr de 12 persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, la finalul activităților procedurale față de patru bărbați fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi purtare abuzivă.
 
Reamintim faptul că, în data de 16 septembrie, un activist de mediu și doi cameramani au fost agresați în timp ce încercau să realizeze un reportaj într-un fond forestier proprietate privată.
 

Etichete suceavaretinutipolitiepaduritaieri ilegalesuceavabucovina(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live