Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Martie 2020
Vizualizari: 870
Comentează add

Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române îi îndeamnă pe credincioşi să respecte măsurile luate de autorităţi, în contextul decretării stării de urgenţă.

Patriarhul Daniel, apel către credincioși să aibă încredere în autorități

radiojurnal

Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române îi îndeamnă pe credincioşi să respecte măsurile luate de autorităţi, în contextul decretării stării de urgenţă.

La finalul Slujbei Vecerniei de luni seară, Patriarhul Daniel a rostit un cuvânt în Catedrala Patriarhală din Bucureşti, în care a făcut un apel la rugăciune pentru bolnavi şi preţuire pentru cadrele medicale.


Patriarhul Daniel: Biserica face un apel părintesc către toți credincioșii ei pentru a avea încredere în autorități și a respecta măsurile instituite de acestea. Biserica Ortodoxă Română cheamă pe toți slujitorii Sfintelor altare și pe toți credincioșii ei să cultive pacea sufletului prin rugăciune și comuniunea cu semenii prin fapte bune, evitând totodată panica. Să arătăm iubire și solidaritate față de oamenii vârstnici, față de cei aflați în izolare sau în carantină, precum și grijă deosebită pentru sănătatea celor din jurul nostru, să arătăm multă prețuire față de medicii din spitale, care apără și cultivă sănătatea trupului.

R.S.


Etichete borpatriarhstare de urgentacredinciosipatriarhul daniel(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live