Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 13 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

11 Noiembrie 2010
Vizualizari: 3611
Comentează add

Patinoarul, care a costat aproximativ un milion de euro, a făcut într-un an încasări de doar 33 mii de euro iar investiţia pentru iarba artificială se ridică la 50 de mii de euro.

Patinoarul din Arad are gazon artificial înaintea iernii

ioan-suciu

Patinoarul Arad. Foto: Ioan Suciu

Patinoarul din Arad a fost acoperit cu gazon artificial.

Pentru acest lucru, primaria a cheltuit acum, în prag de iarnă, când patinoarul trebuia să fie acoperit cu gheaţă, 50.000 de euro.

Patinoarul din Arad a fost construit acum patru ani pe malul râului Mureş, în zona inundabilă şi a costat aproximativ un milion de euro .

În nota de fundamentare de la aceea dată era specificat că achiziţionarea şi montarea unui patinoar care să functioneze la temperaturi de până la 15 grade Celsius, oferă posibilitatea de recreere şi distracţie pentru cetăţenii municipiului Arad, în special pentru tineri.

Aceştia vor putea participa şi la competiţii sportive specifice sezonului de iarnă - patinaj artistic, patinaj viteză şi hochei pe gheaţă.

În iarna anului 2009 spre 2010 patinoarul a adus încasări de doar 33.000 de euro, în condiţiile în care, pentru funcţionarea lui sunt necesari circa 100.000 de euro.

 

Reprezentanţii primariei Aradului motivează noua investiţie în iarba artificială de pe patinoar ca fiind necesară pentru eficientizarea acestuia.

Suprafaţa de iarbă artificială va ramâne iarna sub gheaţă iar pe timpul verii patinoarul va fi folosit ca teren de sport.

În prezent, cei 1800 de metri pătraţi ai patinoarului aradean sunt acoperiti de un verde crud, acoperit de apă.


Etichete patinoarAradgazon artificialprimărieŞtiri Vest

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live