Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA MINUT - continuare Luni, 26 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

22 Septembrie 2015
Vizualizari: 761
Comentează add

O aeronavă cu 104 oameni la bord, majoritatea români, aparţinând companiei portugheze TAP a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Marsilia.

Pasagerii români ai cursei aeriene TAP sunt în siguranță

-

Foto: facebook.com/TAP.Portugal.Romania

O aeronavă cu 104 oameni la bord, majoritatea români, aparţinând companiei portugheze TAP a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Marsilia.

Reprezentantul Serviciului Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teo Postelnicu, a declarat pentru RRA că pasagerii sunt în siguranţă, însă vor fi întârzieri la cursa ce ar urma să sosească la Bucureşti de la Lisabona.  

”Cursa a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henry Coandă Bucureşti la ora 5:08, a decolat în siguranţă şi din informaţiile pe care le avem a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Marsilia la ora 7:40.

”Aterizarea a fost făcută în siguranţă şi totul este în regulă şi cursa care trebuia să se întoarcă de la Lisabona către Bucureşti va avea o întârziere probabilă de trei, patru, două ore, vom vedea între timp cât”,a afirmat Teo Postelnicu.  

Reprezentantul serviciului Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti ne-a mai precizat că deocamdată nu se ştie care au fost cauzele care au dus la aterizarea de urgenţă.

El a mai spus că alte informaţii despre starea pasagerilor sau despre modul în care aceştia vor fi transportaţi spre destinaţia finală vor fi transmise de compania portugheză pe parcusul acestei zile.


Etichete aterizare de urgențăTAPpasageri români

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live