Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Stoian

3 Februarie 2018
Vizualizari: 1798
Comentează add

Sunt condiţii optime de schi pe pârtiile din Braşov, Valea Prahovei şi Maramureş, iar la Păltiniş se va desfăşura şi un concurs de anduranţă,

Pârtiile de schi din țară, în condiții optime

nicoleta-stoian

Foto: Arhiva/ Adrian Marchis.

 În majoritatea staţiunilor montane, condiţiile de schi sunt foarte bune, iar hotelierii se aşteaptă la un număr mare de turişti, având în vedere că şi elevii sunt în vacanţă.

În ciuda temperaturilor din ultimele zile, care au fost mai ridicate decât normalul perioadei, în cele mai multe staţiuni de la munte stratul de zăpadă variază între 30 şi 70 cm.

Sunt condiţii optime de schi pe pârtiile din Braşov, Valea Prahovei şi Maramureş, iar la Păltiniş se va desfăşura şi un concurs de anduranţă, 12 ore de schiat continuu pe nocturnă.

Şi staţiunile din Harghita sunt pregătite pentru sporturile de iarnă, iar pensiunile şi hotelurile sunt ocupate în proporţie de aproape 80%.


Puşa Colcer, manager de hotel din Băile Tuşnad: Pentru părinţi şi copii ne-am pregătit cu oferte de iarnă, care încep de la 420 de lei până la 660 de lei, în funcţie de numărul de zile pe care clienţii şi le doresc. În aceste pachete au demipensiune, sigur, cazarea, parte de spa, unde se pot duce la piscină, piscină cu apă dulce, piscină cu apă sărată, saună, parte de masaj, parte de împachetări pentru doamne şi operăm în anul acesta cu un agent de turism care organizează tot felul de excursii şi activităţi pentru părinţi şi copii, lucruri foarte atractive, care dau un plus de valoare ofertelor pe care noi le facem pentru clienţii noştri.


Reporter: Şi în staţiunea Parâng din Valea Jiului are loc la acest sfârşit de săptămână o nouă ediţie a evenimentului Winter Tour, în cadrul căreia turiştii sunt aşteptaţi să se bucure de pârtii de calitate, de concursuri cu premii, dar şi de posibilitatea de a testa ultimele tipuri de schiuri apărute pe piaţa de profil.


Etichete partii de schicazaremunteschihotelieribrasovpartii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live