Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 17 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

22 Martie 2019
Vizualizari: 369
Comentează add

Potrivit Partidului Socialist Ungar (MSZP) prin suspendarea FIDESZ din PPE s-a declanşat un proces pe parcursul căruia Ungaria va ieşi treptat din Uniunea Europeană.

Partidul Socialist din Ungaria adună semnături pentru rămânerea ţării în UE

sergiu-stet

  Parlamentul de la Budapesta Foto. Arhivă.

Potrivit Partidului Socialist Ungar (MSZP), prin decizia de miercuri, 20 martie, a Partidului Popular European (PPE) s-a declanşat un proces pe parcursul căruia Ungaria va ieşi treptat din Uniunea Europeană.

 
Potrivit MTI, Bertalan Tóth a precizat, la o conferinţă de presă susţinută vineri, la Szekszárd, că MSZP a început strângerea de semnături pentru ca Ungaria să rămână membră a Uniunii Europene.
 
Politicianul ungar a mai afirmat că, potrivit deciziei PPE, toate drepturile FIDESZ au fost suspendate în cadrul grupului PPE din Parlamentul European, astfel partidul de guvernământ şi-a pierdut posibilitatea de a reprezenta interesele Ungariei în Parlamentul European.
 
Perioada următoare se referă la bugetul UE, care priveşte fiecare familie şi întreprinzător, fiecare cetăţean al Ungariei, a mai spus preşedintele partidului, care a adăugat: "Nu există o altă soluţie decât ca MSZP să îşi asume reprezentarea intereselor Ungariei în cadrul Grupului Partidului Socialiştilor Europeni şi să lupte pentru ca la alegerile europarlamentare să acceadă în Parlamentul European tot mai mulţi deputaţi proeuropeni".

Etichete MSZPUngariaSocialistPPESzekszárd,Bertalan TóthUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live