Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Februarie 2015
Vizualizari: 917
Comentează add

Alina Gorghiu prezintă în Bucureşti principalele elemente ale programului de guvernare pe care-l consideră alternativa la măsurile economice şi fiscale ale Cabinetului Ponta.

Partidul Naţional Liberal "susţine relaxarea fiscală"

radiojurnal

Alina Gorghiu. Arhivă Foto: captură video.

Partidul Naţional Liberal susţine relaxarea fiscală, însă nu este de acord cu modul în care Guvernul Ponta doreşte să-şi asume răspunderea pe proiectul de Cod Fiscal.

Copreşedintele liberal Alina Gorghiu spune că aceste măsuri trebuie însoţite permanent de reforme.

"Mi se pare neadecvată graba cu are PSD încearcă să treacă acest proiect de Cod Fiscal fără o dezbatere serioasă, ba chiar ameninţând că o va face prin angajarea răspunderii.

"PNL va susţine relaxarea fiscală, însă respingem compromiterea unor politici utile prin slaba pregătire şi amatorismul altora, pentru că un eşec al măsurilor PSD va avea ca efect colateral, din păcate, o majoră dificultate de acceptare publică pe viitor a unor măsuri liberale şi a unor programe de natură liberală care să susţină real şi pe termen lung economia românească.

"De aceea, am supus-o şi o repetăm, politica noastră de relaxare fiscală va fi permanent însoţită de măsuri de reformă structurală", a spus Alina Gorghiu.

Ea prezintă la această oră în Bucureşti principalele elemente ale programului de guvernare pe care-l consideră alternativa la măsurile economice şi fiscale ale Cabinetului Ponta.


Etichete Partidul Naţional Liberalrelaxarea fiscalăasumarea răspunderii pe proiectul de Cod FiscalAlina Gorghiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live