Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Beatrice Buchir

6 Noiembrie 2009
Vizualizari: 1177
Comentează add

Majoritatea partidelor parlamentare îl susţine în continuare pe Klaus Johannis.

Partidele - surprinse de desemnarea lui Liviu Negoiţă

beatrice-buchir

Vicepreşedinte PSD, Dan Nica, apreciază că desemnarea lui Liviu Negoiţă pentru funcţia de premier desemnat nu este decît o încercare a lui Traian Băsescu de a-şi ascunde adevăratele intenţii şi anume obţinerea unui al doilea mandat şi păstrarea actualei formule guvernamentale până după alegeri.

La rîndul său, liderul UDMR, Marko Bela a declarat că nu înţelege de ce preşedintele l-a propus pe Negoiţă care are un profil similar cu Johanis, acesta din urmă având deja susţinerea majorităţii parlamentare.

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian şi-a exprimat nemulţumirea şi dezacordul faţă de propunerea preşedintelui şi consideră că şefului statului nu-i pasă de ceilalţi factori politici.

Vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat pentru postul nostru de radio, că democrat-liberalii consideră că această propunere este potrivită şi este un pas înainte în intenţia de a avea un guvern stabil.

Liviu Negoiţă a fost propus astăzi de către şeful statului pentru funcţia de premier.

De la Cotroceni noul premier desemnat, Liviu Negoiţă a declarat că doreşte formarea unui Guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.


Etichete parlamentpartidereactiedesemnarepremiercotroceni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live