Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 15 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

10 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1131
Comentează add

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat în exclusivitate pentru Radio România că a discutat cu adjunctul secretarului american de stat, Victoria Nuland, în Lituania.

Parteneriatul strategic româno-american "este unul foarte solid"

carmen-gavrila

Ministrul de externe, Titus Corlăţean. Foto: Arhivă.

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat in exclusivitate pentru Radio Romania ca parteneriatul strategic romano-american este unul foarte solid, dupa discutiile pe care le-a avut cu adjunctul secretarului american de stat, Victoria Nuland, in Lituania la reuniunea Snow Meeting.

Ministrul Corlaţean a explicat că temele in discuţie au fost priorităţile României şi Statelor Unite la următorul summit NATO.

Titus Corlăţean a declarat că discuţiile cu Victoria Nuland vor continua la Bucureşti, inclusiv despre chestiunea statului de drept.

Ministrul de Externe a precizat că parteneriatul României cu Statele Unite reprezintă unul dintre pilonii efoturilor NATO de a asigura securitatea internaţională.

Titus Corlăţean a explicat că venirea la Bucureşti a Victoriei Nuland este o ocazie de a discuta mai multe teme de interes bilateral, inclusiv angajamentul României in ce priveşte respectarea statului de drept, caz in care, a spus Titus Corlăţean, nu pot să existe şi nu au cum să existe semne de întrebare.

Audio: Declaraţie în exclusivitate pentru Radio România a ministrului de Externe, Titus Corlăţean.


Etichete Titus CorlăţeanVictoria NulandLituania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live