Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Februarie 2021
Vizualizari: 383
Comentează add

SRR, SRTv şi Agerpres au încheiat marţi parteneriate de colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Parteneriate de colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român

florin-lepadatu

  Sursa foto: Comitetul Internațional Olimpic

Societatea Română de Radiodifuziune, Societatea Română de Televiziune, Agenția Națională de Presă AGERPRES au încheiat astăzi, 16 februarie 2021, parteneriate de colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Încheiate în perspectiva participării Echipei Olimpice Team Romania la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, aceste parteneriate au la bază promovarea sportului, a mișcării olimpice, a performanței, valorilor naționale, precum și susținerea reciprocă a acțiunilor și programelor comune.

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general, George Boroi, au marcat momentul de semnare a parteneriatelor alături de Georgică Severin, Președinte Director General SRR, Doina Gradea, Președinte Director General al SRTV și Claudia Nicolae, Director General AGERPRES.

Aceste parteneriate vor reflecta în primul rând eforturile Echipei Olimpice „Team Romania” ai cărei sportivi se pregătesc să participe la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 dar vor asigura și promovarea altor competiții sportive care se desfășoară sub egida Comitetului Internațional Olimpic (CIO), a Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) și vor contribui la promovarea valorilor olimpice - Excelență. Prietenie, Respect - în rândul publicului la nivel național. Suntem conviși că împreună cu Televiziunea Națională, cu Radioul Public și alături de Agenția Națională de Presă vom oferi societății modele de urmat, mult spirit și mândrie națională, a declarat Mihai Covaliu, președinte COSR.

Semnarea astăzi a parteneriatul de colaborare cu COSR, parteneriat început acum 21 de ani, vine într-un moment extrem de dificil – după un an de privațiuni și suferință, sportivii de pe întreaga planetă vor fi din nou împreună la Jocurile Olimpice de la Tokyo, prima ediție a jocurilor olimpice moderne amânată în timp de pace, din cauza unei pandemii. Și alături de ei, prin intermediul radioului și al televiziunii vom fi noi toți, ascultătorii și telespectatorii din intreaga lume, a declarat Georgică Severin, Președinte Director General SRR, se arată într-un comunicat.


Etichete CIOCOSRolimpiadă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live