Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Octombrie 2020
Vizualizari: 298
Comentează add

Conducerea Romanian American Business Council a semnat un acord de parteneriat cu cea mai mare asociație de afaceri din România, Patronatul Român.

Parteneriat între American Business Council și Patronatul Român

radiojurnal

Conducerea Romanian American Business Council a semnat un acord de parteneriat cu cea mai mare asociație de afaceri din România, Patronatul Român, București, octombrie 2020. Foto: Patronatul Român

La București, Conducerea Romanian American Business Council a semnat un acord de parteneriat cu cea mai mare asociație de afaceri din România, Patronatul Român.

Potrivit unui comunicat semnat de președintele Patronatul Român, Gheorghe Naghiu, Romanian American Business Council s-a angajat să sprijine și să dedice resurse semnificative în crearea de noi investiții, relații și proiecte ale Statelor Unite în România, în contextul relocării unor companii americane care ies de pe piața asiatică.

Acordul de parteneriat a fost semnat săptămâna trecută de către președintele Consiliului Afacerilor Româno-Americane, Stefan Minovici și de președintele Patronatul Român, Gheorghe Naghiu.

Patronatul Roman are peste 500.000 de membri care acoperă practic toate sectoarele industriale și de fabricație din țară. 


Etichete (ii)patronatacordparteneriat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live