Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

EuranetPlus

Autor

Gabriela Tătărău

30 Decembrie 2015
Vizualizari: 1482
Comentează add

Parlamentul European îşi intensifică activitatea pe Snapchat, reţeaua de socializare care se dezvoltă în prezent cel mai rapid din lume.

Parlamentul European, pe Snapchat Parlamentul European, pe Snapchat - Conține audio

gabriela-tatarau

Fotografiile şi clipurile video îmbogăţite cu texte scurte şi emoticoane sunt ingredientele de bază ale reţelei snapchat.

Majoritatea utilizatorilor au mai puţin de 30 de ani, ceea ce-i permite acestei aplicaţii de partajare a imaginilor să fie una dintre cele mai tinere reţele de socializare.

Pentru Parlamentul European aceasta este o şansă de a fi pentru prima dată mai aproape de viitorii săi alegători şi de a le oferi acestora perspective asupra activităţii parlamentare.

Din acest motiv şi-a deschis un cont pe această reţea în luna mai. Parlamentul publică pe Snapchat articole reprezentate prin imagini cu text sau clipuri video mai scurte de zece secunde.

Audio: Agenda europeana. Euranet Plus.

Echipa încearcă să arate publicului ce se întâmplă în spatele scenei de zi cu zi a parlamentului, cum arată coridorul parlamentului într-o zi de activitate intensă pentru comisii, ce se poate auzi atunci când în hemiciclu începe şedinţa plenară.

Recent, echipa de web a parlamentului a publicat pe Snapchat imagini de la negocierile de la Paris asupra schimbărilor climatice şi de la ceremonia Saharov de la Strasbourg.

În fiecare vineri este publicată o prezentare sumară a săptămânii, unde sunt prezentate, în mod creativ, subiectele din ultimele zile de la parlament.

Foto: Scanați imaginea de mai jos pentru a urmări Parlamentul European pe aplicația Snapchat.

Snapchat este, de asemenea, o posibilitate de a începe o conversaţie cu parlamentul. În fiecare zi primim imagini, clipuri video şi întrebări din întreaga Europă, majoritatea utilizatorilor primind de asemenea un răspuns.

În decembrie, numărul persoanelor care urmăresc Parlamentul European pe această platformă a ajuns la 6.000.

Lansat în 2011, Snapchat este astăzi reţeaua de socializare care se dezvoltă cel mai rapid din lume. Peste 200 de milioane de utilizatori îşi trimit reciproc aproape 9.000 de fotografii în fiecare secundă. 1/3 dintre utilizatori se află în Europa.

Dacă aveţi Snapchat şi doriţi să urmăriţi postările Parlamentului European adăugaţi numele de utilizator "europarl".


Etichete parlamentul European pe Snapchateuranet plusuecomisia europeanaretea de socializarefotografiiclipurisnapchat europarl

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live