Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

14 Ianuarie 2019
Vizualizari: 607
Comentează add

Mai mulţi parlamentari au elaborat deja un plan care ar putea permite Camerei Comunelor să preia controlul asupra Brexitului în cazul în care dna May va pierde votul de mâine.

Parlamentul britanic ar putea bloca BREXITUL

sergiu-stet

 

Premierul britanic, Theresa May, îi va avertiza luni, 14 ianuarie, pe parlamentarii pro-Brexit că în cazul în care marţi nu vor sprijini acordul încheiat de ea cu Uniunea Europeană, parlamentul ar putea bloca ieşirea ţării din blocul comunitar.
 
Corespondentul BBC transmite că unii parlamentari au elaborat deja un plan care ar putea permite Camerei Comunelor să preia controlul asupra Brexitului în cazul în care dna May va pierde în urma votului de mâine.
 
Parlamentarul conservator pro-european Dominic Grieve afirmă că ar trebui să aibă loc un al doilea referendum: "Dacă majoritatea oanmenilor încă doresc să plecăm, atunci trebuie să plecăm şi voi accepta că acesta este sfârşitul acestui proces. Ceea ce nu pot accepta este să văd încurcătura în care singuri am intrat. Ar trebui să ne gândim pur şi simplu că modul cel mai simplu de a ieşi din UE este să plecăm, într-un fel sau altul, când totul sugerează că se va sfârşi prost. Şi dacă oamenii doresc acest lucru, cred că ar trebui să ne întoarcem la ei şi să îi întrebăm dacă pot confirma că asta este ceea ce doresc".

Etichete Theresa MayBREXITparlamentCamera Comunelorreferendum

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live