Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 18 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 August 2020
Vizualizari: 309
Comentează add

Parlamentul va dezbate un raport al Curţii de Conturi

radiojurnal

    Robert Cazanciuc. Foto: Arhivă/ rador.ro.

Premierul Ludovic Orban a fost invitat miercuri, de la ora 13:00, în Parlament pentru a prezenta raportul solicitat de conducerea legislativului cu privire la gestionarea pandemiei.

Şeful Cabinetului a declarat recent că este pregătit să vină oricând în faţa senatorilor şi deputaţilor pentru a le spune care sunt măsurile pe care guvernul le are în vedere pentru deschiderea şcolilor şi organizarea alegerilor locale.

Miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, ar urma să fie dezbătut şi un raport al Curţii de Conturi referitor la achiziţiile pe care le-a făcut Executivul în timpul crizei sanitare - a afirmat preşedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc.

Robert Cazanciuc: Iată cum acest Parlament, într-o singură zi, este astăzi cel care se gândeşte la binele românilor. Doar din cauza incompetenţei Guvernului PNL s-a ajuns, astăzi, la acest haos. Nimeni nu ştie nimic despre ceea ce va urma. Au avut la dispoziţie 3 săptămâni să vină cu un proiect de lege clar, care să intre în vigoare în timp util. Nu au făcut acest lucru şi-au creat singuri posibilitatea de a avea un interval de 3 zile fără niciun fel de reglementare. Nu putem să ne întrebăm ce se poate întâmpla timp de 3 zile, în care, practic, nu vor exista reguli pentru protecţie.
 
(PH)
 

Etichete parlamentraportCurtea de Conturi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live