Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Iamandi

12 Martie 2019
Vizualizari: 537
Comentează add

Planul premierului britanic privind retragerea Marii Britanii din UE a fost respins pentru a doua oară de către parlamentarii britanici, cu 391 de voturi împotrivă și 242 pentru.

Parlamentarii britanici resping planul revizuit privind Brexitul

ionut-iamandi

UPDATE. Negociatorul şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, spune că Uniunea a făcut tot ce-i stă în putinţă pentru a obţine acordul de retragere. Impasul poate fi rezolvat numai în Marea Britanie, mai afirmă Michel Barnier, care precizează că pregătirile pentru o retragere fără acord sunt mai importante decât oricând - a transmis corespondenta RRA la Bruxelles, Amalia Bojescu.

_____________

 

Planul premierului britanic privind retragerea Marii Britanii din UE a fost respins pentru a doua oară de către parlamentarii britanici.

 

BBC comentează că votul de respingere a planului, de 391 la 242, aduce și mai multă confuzie asupra strategiei Londrei în legătură cu Brexitul.

 

Planul respins azi reprezintă o versiune ușor revizuită a tratatului de Brexit convenit de guvern cu Bruxelles-ul, dar respins și el în ianuarie de parlamentul londonez.

 

Premierul May a explicat că va mai supune la vot în parlament propunerea ca pe 29 martie Marea Britanie să iasă din UE fără un plan prestabilit.

 

 

Dacă și această propunere va cădea, ea a spus că va întreba parlamentul dacă Brexitul ar trebui amânat.


Etichete brexitmaymarea britanie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live