Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Februarie 2021
Vizualizari: 237
Comentează add

Votul în plenul reunit este programat pt marţea viitoare. PSD critică bugetul pe acest an și va depune amendamente privind alocaţiile pt copii, salariile bugetarilor şi pensiile.

Parlamentarii pot depune amendamente privind bugetul, până mâine, ora 12.oo

radiojurnal

  Foto: Agerpres.

Proiectul legii bugetului de stat și cel al asigurărilor sociale intră mâine în dezbaterea parlamentului. 

Deputaţii şi senatorii au termen până mâine la ora 12:00 să depună amendamente la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021, urmând ca apoi documentele să meargă la comisiile reunite de specialitate şi de buget-finanţe. Redactorul RRA, Amalia Bojescu, a făcut o sinteză pe acest subiect. 

Amalia Bojescu: Potrivit calendarului stabilit de conducerea legislativului, dezbaterile trebuie încheiate până sâmbătă după amiază, astfel încât rapoartele asupra celor două proiecte să fie depuse până luni, 1 martie. La nivelul coaliţiei de guvernare s-a decis ca parlamentarii care reprezintă cele trei formaţiuni politice să nu depună amendamente şi să voteze proiectele în forma adoptată de Executiv. PSD critică bugetul pe acest an, pe care îl consideră unul de austeritate şi anunţă că va depune amendamente ce vizează creşterea alocaţiilor pentru copii, a salariilor pentru bugetari şi a pensiilor. Şi parlamentarii AUR intenţionează să amendeze proiectul de buget, pe care îl consideră sărac şi auster. Votul în plenul reunit asupra celor două proiecte de bugete este programat pentru marţea viitoare.  


Etichete bugetul 2021parlamentamendamenteplenul reunit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live