Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

15 Februarie 2019
Vizualizari: 646
Comentează add

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut recuzarea procurorului de caz şi a procurorului şef al secţiei de investigare a infracţiunilor în justiţie.

Parchetul General: Laura Codruţa Kovesi a depus două cereri de recuzare

daniela-manuta

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, la Parchetul General, unde a fost audiata de procurorii Sectiei de investigare a magistratilor. Foto: Agerpres.

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut recuzarea procurorului de caz şi a procurorului şef al secţiei de investigare a infracţiunilor în justiţie, în privinţa dosarului în care a fost audiată azi ca suspect.

La ieşirea din sediul Parchetului ea a respins acuzaţiile care i se aduc - abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă - şi a declarat că nu a comis niciodată fapte penale, iar faptele care i se impută sunt simple fabulaţii.

Laura Codruţa Kovesi a arătat că este acuzată că a primit bani pentru a plăti extrădarea lui Nicolae Popa, condamnat pentru fraudă şi delapidare şi a precizat că a fost dovedit deja că plata a fost făcută de Poliţie şi că ea nu avea nicio atribuţie în acest sens.

În privinţa procedurii de desemnare a Procurorului şef european, Laura Codruţa Kovesi consideră candidatura sa afectată, dar spune că va continua să parcurgă etapele selecţiei, ne-a transmis reporterul Daniela Mănuţă.


Etichete Laura Codruţa Kovesirecuzareaadina floreadosaraudieresecţia de investigare a infracţiunilor în justiţienicolae popaextradaredna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live