Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

12 Mai 2018
Vizualizari: 563
Comentează add

Iniţiativă a primarului Nicolae Robu

Parcările dintre blocurile din Timişoara- folosite doar de localnici

alina-bujanca

 

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, propune ca proprietarii de maşini înmatriculate în alte judeţe decât Timiş să nu mai aibă voie să parcheze gratuit între blocuri, după ce a primit numeroase sesizări din partea localnicilor. El face apel către cetăţenii care trăiesc în Timişoara, dar care nu au buletin în oraş, să îşi facă mutaţia şi să devină contribuabili la bugetul local. 

Nicolae Robu: Cu toţii folosim în mod egal aceeaşi infrastructură, folosim drumurile Timişoarei, folosim parcările Timişoarei, folosim absolut tot ce oferă oraşul. Toate acestea sunt făcute pe banii timişorenilor contribuabili la bugetul local. E corect să beneficieze de ele în mod egal şi cetăţeni ai Timişoarei de facto, dar care nu au făcut demersurile pentru a deveni contribuabili la bugetul local al Timişoarei? Nu este corect, nu este normal

Primarul Timişoarei a declarat că va propune un proiect de hotărâre prin care să împartă locurile de parcare împreună cu asociaţiile de proprietari către cetăţenii care locuiesc în acel perimetru şi care au buletin de Timişoara şi maşină cu număr de Timiş. 


Etichete Nicolae RobuTimişoaraparcare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live