Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 16 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

14 Iunie 2018
Vizualizari: 463
Comentează add

De luna viitoare, tarifele pentru parcările publice din Bucureşti se majorează şi vor ajunge să coste până la 10 lei pe oră în zona centrală.

Parcări mult mai scumpe în Bucureşti de luna viitoare

atena-teognoste

 Gabriela Firea, primarul Capitalei. Foto: Arhivă.

De luna viitoare, tarifele pentru parcările publice din Bucureşti se majorează şi vor ajunge să coste până la 10 lei pe oră în zona centrală. Potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul General al Capitalei oraşul va fi împărţit în trei zone astfel: Zona 0 va cuprinde parcările special amenajate de la Intercontinental, Universitate, Cocor şi Unirea.

Aici, şoferii vor scoate din buzunar 10 lei pentru o oră de parcare, iar dacă depăşesc două ore, ei vor plăti câte 20 de lei pe oră.

În zona 1 - care este cuprinsă în perimetrul inelului 1 de circulaţie al oraşului - parcarea va costa 5 lei pe oră, iar după două ore, preţul se va dubla pentru fiecare oră suplimentară.

Pentru zona 2 - care va cuprinde parcările publice dintre limita administrativă a oraşului şi inelul 1 de circulaţie - tariful este de 2 lei şi 50 de bani pe oră pentru primele două ore şi de 5 lei pentru fiecare oră suplimentară.


Etichete parcărimaşinişoferitarifepreţuriautoprimarconsiliuBucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live