Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Buzică

30 Iulie 2021
Vizualizari: 388
Comentează add

Tarifele pentru deblocarea roților sunt progresive: prima abatere, tariful e de 50 de lei; pentru a doua abatere, tariful e de 100 de lei; începând cu a 3-a abatere, tarif 250 lei.

Parcarea neregulamentară va fi sancționată cu blocarea roților în Sectorul4

alex-buzica

 Foto: Arhivă/Atena Teognoste.

Primăria Sectorului 4 demarează, începând de luni, 2 august, o amplă campanie de eliberare a domeniului public ocupat fără drept, în principal de autovehicule care staționează sau sunt oprite neregulamentar în alte locuri decât cele special amenajate, cum ar fi spațiile verzi, trotuarele sau parcările publice și de reședință. 

 
Vor fi vizate cu prioritate: autoutilitarele, autovehiculele pentru transport marfă, cele pentru transport persoane sau autorulotele, precum și orice alt tip de asemenea autovehicule care nu au dreptul de a staționa pe domeniul public, sancțiunea fiind aceea a blocării roților. 
 
De asemenea, vor fi blocate roțile autovehiculelor aflate în oricare dintre urmatoarele situații:  sunt parcate în alte locuri decât cele special amenajate și marcate corespunzător, îngreunează circulația în parcările publice, sunt parcate pentru o perioadă mai mare de timp decât durata maximă admisă pentru fiecare parcaj public, ocupă locuri destinate persoanelor cu dizabilități, ocupă locurile prevăzute cu stații de încărcare pentru maşinile electrice/hibrid/car sharing, nu s-a efectuat plata locului de parcare în parcările publice amenajate, ocupă abuziv un loc de parcare de reședință.
 
Campania va fi coordonată de Direcția de Mobilitate Urbană Sector 4. Tarifele pentru deblocarea roților sunt progresive: pentru prima abatere, tariful este de 50 de lei; pentru a doua abatere, tariful este de 100 de lei; începând cu a treia abatere, tariful este de 250 de lei; deblocarea în cazul ocupării locurilor destinate persoanelor cu dizabilități — tariful este de 500 de Iei/24 ore, tarif nefracționat.

Etichete parcareblocare roțineregulamentartarifeaugustsector 4

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live