Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 18 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

21 Februarie 2015
Vizualizari: 1321
Comentează add

Sportivii înscrişi la ineditul concurs vor lua startul spre culmi într-o competiţie care le pune la încercare nu doar calităţile de atleţi, ci şi orientarea.

Parâng Night Challenge

ilie-pintea

Foto: Arhivă.

Aproape 100 de concurenţi vor lua deseară startul într-o competiţie inedită care are loc în Hunedoara. Este vorba de concursul intitulat "Parâng Night Challenge", un concurs de alergare şi schi, în care competitorii se întrec pe timp de noapte.

Evenimentul se află la a doua ediţie.  

Sportivii înscrişi la ineditul concurs "Parâng Night Challenge" vor lua startul spre culmi într-o competiţie care le pune la încercare nu doar calităţile de atleţi, ci şi orientarea.

Evenimentul se află la a doua ediţie şi provoacă sportivii să străbată pe întuneric un traseu montan care ajunge până în vârful Parângul Mic, aflat la 2074 de metri atitudine.

Sportivi din toate colţurile ţării vin să-şi încerce puterile în Parâng, iar organizatorul Avram Iancu spunea că evenimentul va fi unul spectaculos atât pentru turiştii din staţiune, cât şi pentru competitori care vor lua startul în această seară la ora 19:00.


Etichete Parâng Night Challengeconcurențisportivicompetiţie inedităalergareschivârful Parângul Mic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live