Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

8 Septembrie 2010
Vizualizari: 1871
Comentează add

În cazul în care vor avea loc evenimente ce necesită intervenţia unei echipe de descarcerare, cazurile vor fi preluate de pompierii militari de la Petroşani sau de cel mai apropiat modul SMURD.

Paramedicii de la SMURD Petroşani, trimişi în şomaj tehnic

ilie-pintea

Paramedici de la SMURD Petroşani au fost trimişi în şomaj tehnic.

De la începutul acestei luni, cei 12 paramedici de la SMURD Petroşani au fost trecuţi în şomaj tehnic, asta după ce colegii lor din Uricani şi Vulcan au stat acasă în lunile trecute.

Pentru că nu le mai poate plăti salariile, conducerea Asociaţiei Salvital, care coordonează unităţile SMURD din judeţul Hunedoara, a decis să-i trimită pe paramedici, prin rotaţie, în şomaj tehnic.

Astfel paramedici vor încasa în această perioadă numai 75 la suta din salariu.

În cazul în care vor avea loc evenimente ce necesită intervenţia unei echipe de descarcerare, cazurile vor fi preluate de pompierii militari de la Petroşani, pregătiţi pentru asemenea situaţii, sau, dacă e cazul, de cel mai apropiat modul SMURD.

Impasul în care se găsesc paramedicii a fost posibil pentru că primăriile hunedorene pe raza cărora există unităţi SMURD au întârziat cu plata cotizaţiilor către Asociaţia Salvital.

Preşedintele acesteia, Petru Mărgineanu, a declarat că în prima jumătate a acestui an a încasat numai 15 la suta din fondul de salarii, şi mai are de primit peste 800.000 de lei, bani datoraţi de mai multe primării.

În Valea Jiului activează 30 dintre cei aproape 100 de paramedici hunedoreni, care au luat parte, anul acesta, la peste 2.500 de intervenţii.


Etichete SMURDPetroşaniAsociaţia SalvitalparamedicHunedoaraşomajŞtiri Vest

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live