Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

24 Mai 2019
Vizualizari: 275
Comentează add

Grupul Renault România a anunţat că Papa Francisc va folosi un vehicul Dacia în timpul vizitei pe care o va face în România.

"Papamobil" românesc

florin-lepadatu

 Foto arhivă

Grupul Renault România a anunţat că Papa Francisc va folosi un vehicul Dacia în timpul vizitei pe care o va face în România.

Nu s-a comunicat încă ce modificări va suferi vehicului.

Nu este prima oară când Suveranul Pontif călătoreşte într-o maşină din familia Dacia, după cum transmite corespondentul RRA în Argeş, Cristian Matei: "Direcţia de Comunicare a Grupului Renault România a confirmat că în acord cu autorităţile Dacia, va pune la dispoziţia Suveranului Pontif Papa Francisc un vehicul Dacia Duster, cu ocazia vizitei Sanctităţii Sale în România.

Sursa citată nu precizează şi ce modificări ar urma să fie aduse maşinii respective pentru ca aceasta să poată fi transformată într-un "Papamobil".

Oricum este clar că şi în cazul unor eventuale modificări, modelul de la care se va pleca va fi un Duster.

Pe de altă parte trebuie menţionat că aceasta nu este prima dată când Suveranul Pontif foloseşte o maşină produsă de Dacia Renault la Mioveni.

În urmă cu trei ani, cu ocazia vizitei în Armenia, Sanctitatea Sa Papa Francisc a folosit pentru drumul de la aeroport până în capitala Erevan un model Logan alb."

Papa Francisc se va afla în România în perioada 31 mai - 2 iunie şi va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi Sanctuarul Marian de la Şumuleu-Ciuc.


Etichete Papa Francisc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live