Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

29 Octombrie 2017
Vizualizari: 4646
Comentează add

Papa Francisc a comentat cu echipajul de astronauţi de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) cele mai importante întrebări despre viaţă.

Papa Francisc în spațiu Papa Francisc în spațiu - Conține audio

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

 Papa Francisc. Foto: Arhivă.

La șase ani distanţă de o altă experienţă asemănătoare a predecesorului său, Papa Francisc a intrat joi după amiază în legătură directă prin satelit cu echipajul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Papa Francisc a comentat cu echipajul de astronauţi de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) cele mai importante întrebări despre viaţă, devenind astfel al doilea Suveran Pontif care vorbeşte prin live streaming de la Vatican cu astronauţii ce orbitează Pământul.

Pământul este fragil şi ar putea să se distrugă singur, le-a spus joi Papa Francisc astonauţilor, adăugând că ei au ocazia de a vedea planeta "din ochii lui Dumnezeu".

Suveranul Pontif a fost auzit de cei şase astronauţi timp de 20 de minute. Ei au discutat despre dragoste, despre ce-i bucură şi cum viaţa fără gravitaţie le-a schimbat modul de a vedea lumea.

Randy Bresnik, în vârstă de 50 de ani, astronaut american şi comandantul misiunii, i-a spus Papei că au văzut o lume fără graniţe sau conflicte.

AUDIO: Un reportaj semnat de corespondentul Radio România in Italia, Elena Postelnicu.


Etichete papa franciscspatiul cosmic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live