Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Mai 2017
Vizualizari: 740
Comentează add

Suveranul Pontif a primit invitaţii oficiale şi din partea Bisericii Ortodoxe Române, după cele venite de la reprezentanţii statului.

Papa Francisc este aşteptat anul viitor în România

radiojurnal

Papa Francisc. Foto: Arhivă/Elena Postelnicu.

Papa Francisc este aşteptat anul viitor în România.

Suveranul Pontif a primit invitaţii oficiale şi din partea Bisericii Ortodoxe Române, după cele venite de la reprezentanţii statului, iar vizita Papei Francisc este aproape o certitudine, a spus la Cluj Napoca mitropolitul romano-catolic Ioan Robu:     

Ioan Robu: Sfântul Părinte a fost invitat din partea Bisericii Catolice, a Conferinţei Episcopilor Catolici. De asemenea, din partea Preşedinţiei şi suntem informaţi că şi Patriarhia, patriarhul României i-a trimis vorbă Sfântului Părinte că este aşteptat în România, aşa încât nu ştim când va veni, dar suntem aproape siguri că Sfântul Părinte va veni anul viitor.  ealizator: Declaraţie de la finalul Conferinţei Episcopilor Catolici din România.

Potrivit corespondentului RRA, Claudiu Pădurean, ierarhii catolici au mai spus că, în cadrul vizitei papale, ar putea avea loc şi beatificarea celor şapte episcopi greco-catolici, în frunte cu cardinalul Iuliu Hossu, morţi pentru credinţă în temniţele comuniste.


Etichete papa francisc in romaniainvitatie oficialaborpatriarhul romanieicluj napocaioan robumitropolitul romano catolic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live