Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

11 Ianuarie 2021
Vizualizari: 131
Comentează add

Papa Francisc a pledat într-un interviu pentru vaccinare și a vorbit despre pandemia cu care se confruntă în prezent omenirea.

Papa Francisc a pledat într-un interviu pentru vaccinarea anti-COVID

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

 Papa Francisc. Foto: Arhivă.

Cel mai mic stat din lume, Vaticanul, va începe săptămâna viitoare campania de vaccinare anti-COVID, iar Papa Francisc a anunțat că s-a programat și el pentru inoculare.

El a pledat într-un interviu pentru vaccinare și a vorbit despre pandemia cu care se confruntă în prezent omenirea.

Papa Francisc: Pentru a ieşi din această criză cu capul sus şi în cel mai bun mod, trebuie să fim realiști. Astăzi este nevoie de realism.

Declarația Papei Francisc a fost acordată în cadrul unui interviu de aproximativ jumătate de oră, acordat jurnalistului italian Fabio Marchese Ragona pentru postul de televiziune Canale 5, subliniind că, personal, s-a programat pentru vaccinul anci-COVID.

Papa Francisc: Din punct de vedere etic, cred că toţi trebuie să se vaccineze. Este oopţiune etică, deoarece te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar și cu cee a altora. Săptămâna viitoare începe campania de vaccinare și la noi, iar eu m-am programat. Nu știu de ce unii spun că vaccinul este periculos, dar dacă ţi-l recomandă medicii, de ce să nu-l facem?

La final, Papa Francisc a recunoscut că, pe parcursul acestei pandemii, s-a simțit ca într-o colivie, dar a luat situația așa cum este.


Etichete (ii)Papa Franciscvaccinare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live