Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (in continuare) Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Mihai

17 Iulie 2009
Vizualizari: 1591
Comentează add

"Nu este nimic grav", a dat asigurări purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardo.

Papa Benedict va fi operat pentru fractura la încheietura mâinii

bogdan-mihai

Papa Benedict al XVI-lea, care a suferit o fractură la încheietura mâinii drepte, va fi supus unei intervenţii chirurgicale minore, sub anestezie generală, pentru refacerea structurii osoase, relatează AFP.

Suveranul pontif a suferit o fractură la încheietura mâinii, după o căzătură în timp ce se afla în vacanţă într-o regiune muntoasă din nordul Italiei.

Papa Benedict al XVI-lea a mers vineri la spitalul din Aosta, în nordul Italiei, pentru a efectua un examen medical, după ce a căzut în timp ce se afla la cabana sa din localitatea Les Combes (regiunea Valle d'Aosta), unde îşi petrece vacanţa. Potrivit surselor de la Spitalul Umberto Parini (oraşul Aosta, nord), radiografia a arătat că Papa Benedict are o fractură la încheietura mâinii.

"Nu este nimic grav", a dat asigurări purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardo.

"În urma unei căzături în camera sa, în cursul nopţii, Sfântul Părinte are o uşoară fractură la încheietura mâinii drepte. Sfântul Părinte a oficiat slujba de dimineaţă, iar apoi a luat micul dejun, ulterior mergând la spitalul din Aosta unde s-a constatat că are o uşoară fractură şi i s-a imobilizat încheietura mâinii", se arată într-un comunicat oficial al Vaticanului.

Papa Benedict, în vârstă de 82 de ani, s-a deplasat pe 13 iulie în regiunea Valle d'Aosta (nordul Italiei), pentru a-şi petrece vacanţa în localitatea Introd, la 20 de kilometri de Aosta.


Etichete papabenedict

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live