Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 14 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

24 Februarie 2013
Vizualizari: 1271
Comentează add

Ultima apariţie publică a Suveranului Pontif va avea loc fi miercuri, 27 februarie, în cadrul Adunării Generale, care de această dată se va ţine în Piaţa San Pietro.

Papa Benedict al XVI-lea la patru zile înainte de retragere Papa Benedict al XVI-lea la patru zile înainte de retragere - Conține galerie foto

Papa Benedict al XVI-lea va rosti duminică, la ora locală 12.00, pentru ultima dată de la fereastra apartamentului său de la Vatican rugăciunea "Angelus", eveniment la care vor participa aproximativ 200.000 de pelerini.

O altă şi ultimă apariţie publică a Suveranului Pontif va fi miercuri, 27 Februarie, în cadrul Adunării Generale, care de această dată se va ţine în Piaţa San Pietro.

  • In these momentous days, I ask you to pray for me and for the Church, trusting as always in divine Providence.
Papa Benedict al XVI-lea, pe contul de Twitter.
Benedict al XVI-lea, care şi-a anuntat pe 11 februarie decizia de a se retrage de la conducerea Bisericii Catolice, după 7 ani şi opt luni de pontificat, va părăsi Palatul Apostolic de la Vatican, la bordul unui elicopter, în seara zilei de 28 februarie, şi va petrece două luni la reşedinţa de vară a Suveranilor Pontifi de la Castel Gandolfo, înainte de a se retrage într-o mănăstire din incinta Grădinilor Vaticanului.

Contul pe Twitter @Pontifex va rămâne suspendat pe toată perioada "sediului liber".

Suspendarea contului va fi efectivă de la încheierea pontificatului lui Benedict XVI, 28 februarie 2013, ora 17.00, până la alegerea noului Pontif, care se va folosi de acest cont de twitter în modul pe care-l va considera oportun. 


Etichete Papa Benedict al XVI-leaVaticanretragere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live