Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

3 Iunie 2019
Vizualizari: 346
Comentează add

Papa a criticat, de asemenea, catolicii fundamentalişti, tradiţionalişti, despre care a spus că sunt blocaţi în trecut, spunând că tradiţia adevărată "este mereu în mişcare".

Papa avertizează UE că îşi riscă viitorul dacă nu îşi înfruntă provocările

sergiu-stet

 Papa Francisc în România. Foto: Agerpres.

Papa Francisc avertizează că Uniunea Europeană riscă să-şi piardă influenţa şi esenţa ca bloc unificat, dacă liderii politici nu vor reînvia visele părinţilor fondatori.

Publicația Atlantic Journal scrie că Papa Francisc a făcut apel la rugăciune şi speranţa că Europa nu va fi "învinsă de pesimism şi de ideologii". El a spus: "Dacă Europa nu este atentă cu privire la viitoarele provocări, Europa va seca".

Suveranul Pontif a vorbit cu reporterii pe drumul spre casă din România, duminică, la o săptămână după alegerile pentru Parlamentul European, marcate de o creştere a partidelor de extremă dreapta, sceptice faţă de UE.

În cadrul conferinţei de presă, Francis a criticat, de asemenea, catolicii fundamentalişti, tradiţionalişti, despre care a spus că sunt blocaţi în trecut, spunând că tradiţia adevărată "este mereu în mişcare". El a spus: "Tradiţia este garanţia pentru viitor şi nu urna pentru cenuşă".


Etichete Papa FranciscSuveranul PontifUEalegeri europenepoliticătradițiifundamentalism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live