Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

18 Martie 2019
Vizualizari: 887
Comentează add

Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat că până vineri se vor încheia discuţiile asupra modificărilor propuse OUG 114.

Până vineri se va modifica OUG 114

radu-dobritoiu

Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat că până vineri se vor încheia discuţiile cu părţile implicate asupra modificărilor propuse Ordonanţei de Urgenţă 114, iar săptămâna viitoare este posibil să fie definitivat actul normativ care să cuprindă schimbări în domeniul bancar, energetic şi de comunicaţii, dar şi cu privire la pilonul II de pensii.

Ministrul a spus că mai sunt de clarificat doar chestiuni tehnice asupra acestor teme.
Eugen Teodorovici:

Primul pas este ca la nivelul ministerelor respective implicate pe aceste zone să existe concept agreat de minister ?i de partenerii din economie, după care, la nvel de prim-ministru, la nivel de coali?ie, se discută forma finală a acestei ordonan?e. ?i, dacă toată lumea este de acord, atunci săptămâna viitoare am putea să ie?im cu această ordonan?ă

Realizator: O moţiune simplă la adresa ministrului de finanţe, Eugen Teodorovici, prin care opoziţia a cerut şi abrogarea Ordonanţei de Urgenţă 114, a fost dezbătută astăzi în Camera Deputaţilor. Votul are loc miercuri.

TRANSCRIERE RADOR
 


Etichete Motiune Eugen Teodorovicimotiune cenzura simplaOrdonanta 114

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live