Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Ghioca

25 Iunie 2013
Vizualizari: 1029
Comentează add

Atacatorii au fost ucişi în cursul unei lupte care a durat 90 de minute. Atacul a fost revendicat de talibani. Mai mulţi atentatori sinucigaşi au fost implicaţi în operaţiune.

Palatul prezidenţial din Kabul, ţinta unui atac al talibanilor

cristina-ghioca

Foto: Arhivă

Atacul lansat, în această dimineaţă, de talibani, împotriva birourilor CIA şi a Palatului prezidenţial din capitala Afaganistanului s-a încheiat şi toţi atacatorii au fost ucişi - a anunţat şeful poliţiei din Kabul, citat de France Presse.

El a precizat că, în cursul luptei care a durat 90 de minute, nu au fost înregistrate victime în rândul forţelor de securitate afgane.

Potrivit unui oficial, atentatul s-a produs la una dintre intrările în palat.

Teroriştii n-au reuşit să avanseze în clădire.

Atacul a fost revendicat la scurt timp de talibani, care au anunţat că mai mulţi atentatori sinucigaşi au fost implicaţi în această operaţiune.
   
Tot marţi, cel puţin zece explozii s-au auzit dimineaţă în centrul capitalei afgane, după cum relatează şi Reuters, care a semnalat şi schimburi de focuri pe străzi.
   
Atentatul de marţi, care a vizat centrul puterii de stat afgane şi o clădire americană este un nou exemplu al fragilităţii procesului de pace în această ţară, care se află de 12 ani în război, şi unde violenţa este la ordinea zilei - comentează agenţiile internaţionale de presă.


Etichete atacpalat prezidenţialAfganistantalibani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live