Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Costin Enache

6 Februarie 2016
Vizualizari: 1707
Comentează add

Numele pe care l-a primit păianjenul este... "Aphonopelma johnnycashi", "aphonopelma" fiind denumirea unei specii de tarantule de pe continentul american.

Păianjenul Johnny Cash

costin-enache

Foto: pixabay.com

Asta înseamnă să fii fan adevărat! Johnny Cash are acum un păianjen care îi poartă numele! Un grup de cercetători americani a venit cu ideea, după ce a identificat o nouă specie de păianjen, cu opt picioare.

Animalul este negru în totalitate, fapt care i-a făcut pe oamenii de știință să-l asemene cu cântărețul american, având în vedere că acesta se îmbrăca frecvent în negru și avea și un hit "Man in Black".

Numele pe care l-a primit păianjenul este... "Aphonopelma johnnycashi", "aphonopelma" fiind denumirea unei specii de tarantule care cresc pe continentul american.

Culmea, cercetătorii au constatat că specia de păianjen care a primit numele lui Johnny Cash era răspândită de mult timp, dar a fost confundată cu o alta, numită "Aphonopelma iodius".

Asemănările par să apară mai ales în cazul femelelor, pentru că masculii noii specii sunt mai închiși la culoare. 


Etichete păianjenJohnny CashcercetătoriAphonopelma johnnycashi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live