Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

19 Septembrie 2017
Vizualizari: 888
Comentează add

Astăzi au rămas închise 25 de şcoli din Timiş din cauza avariilor la acoperişuri şi a nealimentării cu energie electrică.

Pagubele produse de furtună în judeţul Timiş depăşesc 1,8 milioane de lei

alina-bujanca

Premierul Mihai Tudose. Foto: Alina Bujancă.

Pagubele produse de furtună în judeţul Timiş depăşesc 1,8 milioane de lei.

Valoarea calculată rămâne să fie completată zilele următoare, pentru acordarea despăgubirilor.

Proiectele de hotărâri vor intra în şedinţa de guvern de joi, amânată cu o zi pentru a da răgaz autorităţilor locale să încheie dosarele.

Mihai Tudose a mers pe teren pentru a vedea starea oraşului după vijelie şi a criticat din nou compania ENEL, pentru că şi în prezent există peste 30.000 de consumatori fără curent electric.

Mihai Tudose: "Am amânat şedinţa de guvern de mâine pentru poimâine, ca să putem obţine toate avizele, să fim în regulă din punct de vedere legal.

"Mai sunt nişte probleme pe care le-am văzut cât am umblat. Am speranţe că se va încheia, pentru numele lui Dumnezeu, şi activitatea ENEL-ului, care văd că mai nou, în loc să se ocupe de ceea ce ar trebui să facă, a început o activitate de Public Relations foarte activă, că ce buni şi frumoşi sunt ei.

"Sunt buni şi frumoşi pe net. Ar trebui să fie buni şi frumoşi şi la partea de factură pe care nu o încasează şi care ar trebui să mai /.../ nişte servicii de calitate şi în timp real."

Astăzi au rămas închise 25 de şcoli din Timiş din cauza avariilor la acoperişuri şi a nealimentării cu energie electrică.

Şi mâine vor fi cursuri suspendate, spune şefa Inspectoratului de Învăţământ, Aura Danielescu:

Aura Danielescu: "Nu vom avea activităţi în 15 unităţi de învăţământ doar pentru ziua de mâine.

"Din următoarea zi să ne reluăm cursurile. Rămâne o singură unitate de învăţământ de pe Timişoara închisă toată sătămâna şi este vorba de Liceul de Arte Plastice".

Numai în Timişoara furtuna a afectat 17 şcoli, trei spitale şi a scos din rădăcini peste 3500 de arbori.


Etichete furtunaTimispagubedespagubiriMihai Tudose

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live