Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 07 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iunie 2016
Vizualizari: 721
Comentează add

Guvernul francez a anunţat crearea unui fond de urgenţă pentru a-i ajuta pe cetăţenii care "au pierdut totul" în timpul inundaţiilor.

Pagubele inundaţiilor din Franţa ar putea ajunge la 2 miliarde de euro

radiojurnal

Manuel Valls. Foto: wikipedia.org

Costul celor mai grave inundaţii din Franţa din ultimele trei decenii ar putea ajunge la două miliarde de euro: asiguratorii francezi estimează că vor primi cereri de despăgubiri în valoare de sute de milioane de euro - transmite Euronews, preluat de Agerpres.

Guvernul francez a anunţat astăzi crearea unui fond de urgenţă pentru a-i ajuta pe cetăţenii care "au pierdut totul" în timpul inundaţiilor.

Premierul Manuel Valls a informat că zeci de milioane de euro vor fi disponibile pentru victimele inundaţiilor, care trebuie să aştepte timp îndelungat înainte ca firmele de asigurări să le acorde compensaţii pentru pierderile suferite.

Hidrologii avertizează că nu se aşteaptă ca apele să revină la nivelul normal cel puţin o săptămână, în timp ce unele regiuni franceze rămân sub Cod portocaliu.

La Paris, apele Senei s-au stabilizat, după ce au depăşit nivelul de 6 metri în noaptea de vineri spre sâmbătă, cel mai ridicat din anul 1982.


Etichete pagubele inundaţiilor din Franţa2 miliarde de euroasiguratorii francezipremierul Manuel Valls

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live