Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

5 Iunie 2019
Vizualizari: 332
Comentează add

Până acum, pompierii militari de la ISU Galaţi au scos din apă 11 cadavre de animale înecate, acestea reprezentând un potenţial focar de infecţie.

Pagube mari în judeţul Galaţi din cauza ploilor

maria-mandita-galati

 Foto: Arhivă.

Ploile au făcut deja probleme în mai multe zone din ţară. În judeţul Galaţi, în 16 localităţi s-au înregistrat pagube însemnate, iar trecerea cu bacul de la Dunăre şi portul de ambarcaţiuni au fost sufocate de tone de gunoaie aduse de inundaţi.

Nivelul Dunării a crescut la Galaţi în ultimele 24 de ore cu 14 cm, apele învolburate aducând cu ele la mal şi multe gunoaie, PET-uri, deşeuri, resturi menajere, dar şi cadavre de animale înecate. Pompierii gălăţeni, alături de angajaţi ai Serviciului Public de Salubritate, dar şi ai Serviciului de Gospodărire Urbană intervin pe faleza inferioară a Dunării din Municipiul Galaţi pentru curăţarea zonelor de la punctul de trecere bac şi de la portul de ambarcaţiuni uşoare, puncte care acţionează asemenea unor obstacole în calea apelor care poartă gunoaiele.

Până acum, pompierii militari de la ISU Galaţi au scos din apă 11 cadavre de animale înecate, acestea reprezentând un potenţial focar de infecţie. Şi posesorii ambarcaţiunilor uşoare, care se află în port spun că nu-şi mai pot pune în mişcare şalupele din cauza mizeriei care s-a adunat în jurul lor.


Etichete inundațiiDunăreGalațiploimeteoinundațiiaverse

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live