Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

23 Martie 2016
Vizualizari: 1325
Comentează add

Probleme la zi: Presedintele Coalitiei Asociatiilor de pacienti cu afectiuni cronice spune ca problema lipsei medicamentelor din farmacii este una care dureaza de foarte mult timp.

Pacienții reclamă lipsa unui număr mare de medicamente din farmacii Pacienții reclamă lipsa unui număr mare de medicamente din farmacii - Conține audio

victor-caraculacu

Invitații emisiunii Probleme la zi. Foto: Alexandru Dolea.

Pacientii reclama lipsa unui numar mare de medicamente din farmacii, necesare mai ales bolnavilor cu afectiuni grave, afirmă Radu Gănescu, preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România, în emisiunea "Probleme la zi" la RRA.

Ministerul Sanatii spune insa ca a publicat pe site-ul propriu un Ordin care interzice sau, dupa caz, suspenda temporar exportul paralel de medicamente.

Anca CRUPARIU - purtator de cuvint la Agenția Națională a Medicamentului preciza astazi la RRA (in emisiunea Probleme la zi) ca autoritatile au in vedere si normele pentru asigurarea obligatiei de serviciu public a detinatorilor de autorizatii pentru medicamente.

Radu Ganescu - presedintele Coalitiei Asociatiilor de pacienti cu afectiuni cronice din Romania spune ca problema lipsei medicamentelor din farmacii este una care dureaza de foarte mult timp.

Riscul major este in opinia sa, pentru pacientii care, nu gasesc nici medicamentele foarte ieftine, fapt care le pune viata in pericol.

El considera ca solutia pentru rezolvarea crizei medicamentelor din farmacii poate fi doar reglementarea serioasa a politicii de preturi de catre autoritati.

AUDIO: Probleme la zi.

Etichete probleme la ziexclusiv radiomedicamentefarmaciibolnaviministerul sanatatiiAgenția Națională a MedicamentuluiCoalitia Asociatiilor de pacienti cu afectiuni cronice din Romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live