Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Iulie 2020
Vizualizari: 346
Comentează add

Pacienții asimptomatici testați pozitiv pentru COVID-19 pot fi externați la cerere, cu condiția izolării la domiciliu pentru 14 zile.

Pacienții asimptomatici testați pozitiv "pot fi externați la cerere"

radiojurnal

Foto: Arhivă.

 Pacienții asimptomatici testați pozitiv pentru COVID-19 pot fi externați la cerere, cu condiția izolării la domiciliu până la împlinirea celor 14 zile.

În acest timp, starea lor de sănătate este monitorizată de către medicul de familie în sistem de telemedicină. Explică președintele Asociației medicilor de familie București-Ilfov, dr Sandra Alexiu.


Sandra Alexiu: Ei trebuie să fie bine informați și instruţi de către medicii din spital la ce riscuri se supun, dacă doresc să se externeze la cerere, atât pentru ei, cât și pentru cei din jurul lor, la aparținători. D asemenea, ei trebuie să ia legătura, după externare, cu medicii lor de familie prin telefon, pentru că vor fi monitorizați prin teleconsultație. Asta  înseamnă că nu trebuie să vină la cabinet, ci să ne caute la telefon sau pe alte căi de comunicare pe care le au fiecare cu medicul lui de familie, ca mai departe monitorizarea să fie făcută prin teleconsultație, așa cum prevede la ora actuală și contractul-cadru.


Etichete asimptomaticicoronavirusexternare(RS)izolare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live