Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Iunie 2015
Vizualizari: 969
Comentează add

Sentinţa definitivă în procesul RAFO Carom, în care sunt judecaţi oamenii de afaceri Ovidiu Tender şi Marian Iancu, va fi pronunțată azi de Curtea de Apel.

Ovidiu Tender află sentința în dosarul "RAFO Carom"

radiojurnal

Ovidiu Tender. Foto: captură video.

La Curtea de Apel Bucureşti urmează să fie pronunţată astăzi sentinţa definitivă în procesul RAFO Carom, în care sunt judecaţi oamenii de afaceri Ovidiu Tender şi Marian Iancu.

Procesul se judecă din 2006, iar în primă instanţă Tender a primit o pedeapsă de 11 ani şi 4 luni de închisoare, iar Marian Iancu - 13 ani şi opt luni de detenţie.

La ultimul termen de judecată al procesului, săptămâna trecută, procurorul de şedinţă a cerut aplicarea unei pedepse mai mari pentru Ovidiu Tender şi impunerea unei măsuri speciale de confiscare a averii acestuia pentru recuperarea prejudiciului din dosar.

Faptele de care este acuzat Tender şi anume, înşelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei, în formă calificată şi continuată, constituirea şi apartenenţa la un grup de crimă organizată, spălare de bani şi spălare de bani în formă continuată, au termen de prescriere în curând.


Etichete Ovidiu TendersentintaCurtea de ApelMarian IancuRafo caromdosarCurtea de Apel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live