Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Tănase

17 Iunie 2014
Vizualizari: 1050
Comentează add

Plenul reunit al Parlamentului l-a validat pe Ovidiu Miculescu în funcţia de preşedinte, director general al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Ovidiu Miculescu, validat în funcţia de preşedinte al CA al SRR

ioana-tanase

Preşedintele - Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Foto: Alexandru Dolea.

Plenul reunit al Parlamentului l-a validat pe Ovidiu Miculescu în funcţia de preşedinte, director general al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu 353 de voturi pentru şi 14 împotrivă.

El fusese propus, prin vot unanim, de noul consiliu de administraţie al Radio România, validat luni de Parlament.

Proiectul început în 2010 de Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, al cărui mandat expiră la finalul acestei luni, va fi preluat şi de noul consiliu, a declarat preşedintele, director general al instituţiei, Ovidiu Miculescu.

El a precizat că este important ca în noul consiliu să nu facă politică, ci numai politica Radioului.

"Este important să rămânem la fel de conectaţi la realitate, să generăm performanţa în continuare, să îndeplinim misiunea publică. Cred că şi noul consiliu de administraţie va performa în favoarea Radioului şi în slujba milioanelor de ascultători, care ne ascultă zilnic" a spus Ovidiu Miculescu.

Noul Consiliu de Administraţie al SRR este format atât din membrii ai fostei conduceri, dar se regăsesc şi persoane noi, cu o vastă experienţă în domeniu, susţinea, luni, preşdintele Conmsiei de cultură din Senat, social-democratul Georgică Severin.

"Radioul public s-a demonstrat o instituţie serioasă care, şi din punct de vedere al audienţei ocupă primul loc la nivel naţional, dar şi din punct de vedere financiar, s-a dovedit o instituţie profitabilă şi bine manageriată" a afirmat Georgică Severin.

La rândul său, liderul Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, a apreciat rezultatele obţinute de conducerea Radioului public.

"Este una din instituţiile statului care, iată, în ultimii ani de zile, a funcţionat normal. Este una din instituţiile statului român care nu a avut probleme financiare, iar acest lucru sunt convins că s-a datorat, în mare parte, conducerii pe care Societatea Română de Radio a avut-o" a apreciat Gigel Ştirbu.

Cei doi preşedinţi de comisie s-au arătat încrezători că Radioul public va obţine rezultate bune şi în viitor.


Etichete ParlamentOvidiu MiculescupreşedinteConsiliul de AdministraţieSRRRadio România

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live