Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

11 Martie 2015
Vizualizari: 1609
Comentează add

Potrivit documentului, Loteria se organizează lunar, dar şi cu ocazia sărbătorilor legale, urmând a se extrage un număr în intervalul 1 - 999, reprezentând valoarea bonului fiscal.

Organizarea Loteriei bonurilor fiscale, adoptată de Senat

alina-stanuta

 Magazin de pâine în Bucureşti. Foto: Ionuţ Iamandi. 

Senatorii au adoptat Ordonanţa Guvernului pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale. 

Potrivit documentului, Loteria se organizează lunar, dar şi cu ocazia sărbătorilor legale, urmând a se extrage un număr în intervalul 1 - 999, reprezentând valoarea bonului fiscal şi un număr reprezentând data emiterii bonului. 
 
În timpul dezbaterilor, senatorul Octavian Motoc, de la PNL, spunea, că este foarte posibil, ca un proiect de lege, care a fost iniţiat cu bune intenţii, să eşueze, şi aducea şi argumente.
 
"Câţi dintre dumneavoastră aţi păstrat bonurile fiscale respective, după ce aţi făcut cumpărăturile în cauză? Este posibil să se constate că acele bonuri fiscale, considerate câştigătoare, nu vor putea să-şi primească premiile, pentru că revendicarea premiilor se face prin depunerea bondului fiscal câştigător, în orginal", spune Octavian Motoc.  
 
Replica a venit imediat, de la senatorul PSD, Georgică Severin.  
 
"O iniţiativă bună nu dispare dacă, să spunem, la prima sau la a doua tragere nu se va prezenta câştigătorul, dar să stimulăm combaterea evaziunii fiscale şi prin această metodă; nu este o roată inventată de Guvernul României; se aplică şi în alte ţări", spune Georgică Severin. 
 
Proiectul de lege va fi transmis către Camera Deputaţilor, care este for decizional în acest caz.

Etichete loteria bonurilor fiscaleministrul finanțelorDarius VâlcovbunuriserviciiextrageresenatsenatOctavian MotocGeorgică Severin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live