Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

12 Martie 2016
Vizualizari: 1370
Comentează add

Programul Educaţie pentru sănătate trebuie să curprindă ore obligatorii de igienă pentru elevi

Ore obligatorii de igienă pentru elevi

rador

 

Programul Educaţie pentru sănătate, lansat luna trecută cu ocazia semnării pactului bianual cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, trebuie să curprindă ore obligatorii de igienă pentru elevi, afirmă ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

Potrivit corespondentei noastre, Cristiana Sabău, ministrul a precizat că aceste cursuri ar trebui să fie susţinute, contra-cost, de medicii şi asistenţii şcolari.  

Patriciu Achimaş-Cadariu: "După părerea mea ar trebui să cuprindă ore obligatorii, trebuie să ne adaptăm şi generaţiilor din acest moment care s-ar putea să se plictisească când văd un text de o pagină şi o imagine face cât o mie de cuvinte. O altă componentă, pe care eu cred că putem să o stimulăm prin acest program, sunt medicii şcolari şi asistentele, deoarece ei, după modelul utilizat în Scoţia, au primit ore, au fost remuneraţi pentru a ţine aceste ore şi au reprezentat un real impuls pentru starea de sănătate. Să vă uitaţi la indicatori Scoţiei după ce acest program a fost realizat".


Etichete cadariueleviigienaprogram

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live