Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Octombrie 2018
Vizualizari: 751
Comentează add

Ordonanţă de Urgenţă le oferă o bonificaţie persoanelor fizice care îşi plătesc integral şi anticipat obligaţiile fiscale pentru anul acesta.

Ordonanţă de Urgenţă privind obligaţiile fiscale

radiojurnal

 Foto: gov.ro.

Guvernul a adoptat joi, 4 octombrie, o Ordonanţă de Urgenţă care le oferă o bonificaţie persoanelor fizice care îşi plătesc integral şi anticipat obligaţiile fiscale pentru anul acesta.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, a precizat că persoanele fizice care trebuie să-şi plătească impozitul pe venit şi contribuţiile sociale vor beneficia de o reducere de 10%, dacă fac aceste plăţi integral şi anticipat.

"ANAF va emite notificări către contribuabili, cu termen de plată 30 iunie 2019. Contribuabilii, care vor primi decizia de impunere în luna noiembrie a acestui an, vor beneficia de bonificaţia de 10%, dacă îşi achită obligaţiile până la data de 15 decembrie 2018. Acei contribuabili care vor primi decizie de impunere la începutul anului 2019, cu aproximaţie luna februarie, au acelaşi termen de plată - 30 iunie 2019 - şi vor beneficia de bonificaţia de 10%, dacă îşi achită obligaţiile în avans, până la 31 martie 2019", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Aceeaşi Ordonanţă de Urgenţă mai prevede reducerea TVA de la 9 la 5% pentru serviciile turistice, parcurile de distracţii şi de agrement şi pentru terenurile sportive


Etichete OUGfiscalguvernbanibonificaţieNelu Barbuimpozitetaxe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live