Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

20 Ianuarie 2022
Vizualizari: 225
Comentează add

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi va solicita, astăzi, liderului PNL, Florin Cîţu, să prezinte draftul OUG cu măsurile agreate luni, în coaliţie, pe tema energiei şi gazelor.

Ordonanţa privind facturile la energie „trebuie adoptată cât mai repede”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi va solicita, astăzi, liderului PNL, Florin Cîţu, să prezinte draftul OUG cu măsurile agreate luni, în coaliţie, pe tema energiei şi gazelor. Surse politice social-democrate spun că ordonanţa trebuie adoptată cât mai repede şi trebuie redactată de ministrul energiei, Virgil Popescu. În absenţa ei, odată cu transmiterea indexurilor există pericolul ca populaţia şi firmele să primească şi pe ianuarie o altă tranşă de facturi imense.

Social-democraţii mai precizează că această coaliţie nu s-a constituit pentru a rezolva problemele interne ale PNL, iar liberalii trebuie să înţeleagă că scopul alianţei nu s-a schimbat. Precizarea vine în contextul în care, aseară, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut pe Facebook organizarea de urgenţă a unei şedinţe a coaliţiei ca reacţie la criticile aduse de prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, la adresa partenerilor de guvernare. O discuţie telefonică a liderilor coaliţiei ar urma să aibă loc după-amiază, potrivit redactorului nostru Petruţa Dinu.


Etichete (ii)facturienergie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live