Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

29 Iunie 2022
Vizualizari: 242
Comentează add

Guvernul a adoptat ordonanța prin care clienții care au probleme cu ratele pot amâna plata pentru nouă luni.

Ordonanța privind amânarea plății ratelor, adoptată de guvern

andrei-serban

  Foto: gov.ro

Guvernul a adoptat astăzi  ordonanța prin care românii care au probleme cu ratele pot amâna plata pentru nouă luni. Cu detalii, în direct de la Palatul Victoria, redactorul RRA Andrei Șerban. Bună ziua!

Reporter: Bună ziua. Persoanele juridice care vor să își amâne ratele la bănci trebuie să demonstreze că, în ultimele trei luni, au avut pierderi de cel puțin 25 de procente; persoanele fizice care doresc amânarea ratelor trebuie să demonstreze că le-au crescut cheltuielile lunare cu 25%. Amânarea se face pentru maximum nouă luni și doar la creditele fără restanțe în ultimele șase luni.

Guvernul a prelungit și programul IMM Invest Plus, care ajuta doar companiile afectate de pandemia de Covid-19 și la companiile afectate de criza din Ucraina.

Și tot astăzi, executivul a finalizat adoptarea tuturor actelor normative care sunt destinate politicii europene de coeziune pentru 2021 - 2027, prin care România poate să primească, să acceseze 44 de miliarde de euro.

De asemenea, guvernul a mai adoptat și un act normativ care va ajuta studenții să primească credite bancare care cu garanții de la stat.


Etichete (ii)rateamanareplata

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live