Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Ianuarie 2017
Vizualizari: 921
Comentează add

Suspendarea privește între 100 și 200 de oameni deja aflați pe aeroporturi sau în tranzit spre Statele Unite și care dețin forme legale de intrare în țară.

Ordinul privind emigrația al președintelui Trump, suspendat parțial Ordinul privind emigrația al președintelui Trump, suspendat parțial - Conține video

radiojurnal

Un judecător american a suspendat temporar expulzarea persoanelor aflate deja în tranzit sau pe aeroporturi și care sunt vizate de ordinul executiv al președintelui Trump.

Suspendarea privește între 100 și 200 de oameni deja aflați pe aeroporturi sau în tranzit spre Statele Unite și care dețin forme legale de intrare în țară.

Sesizarea în instanță a fost făcută de Uniunea Americană pentru Drepturi Civile după ce președintele Trump a semnat un ordin executiv privind imigranții.

Ordinul suspendă programul pentru refugiați al Statelor Unite și instituie o perioadă de 90 de zile în care cetățenilor din unele țări majoritar musulmane (Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen) nu li se mai permite intrarea pe teritoriul SUA.

VIDEO: Mii de oameni protestează pe aeroporturile din Statele Unite împotriva deciziei președintelui Trump.


Etichete emigratietrumpIranIrakLibiaSomaliaSudanSiriaYemen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live