Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Cristian Dumitraşcu

17 Iunie 2015
Vizualizari: 775
Comentează add

Secretarul de Stat în Ministerul Apărării Naţionale, Otilia Sava şi Preşedintele Director General, Ovidiu Miculescu despre 75 de ani de ORA ARMATEI

ORA ARMATE - 75 de ani de radiofonie militară ORA ARMATE - 75 de ani de radiofonie militară - Conține audio

cristian-dumitrascu

Aniversarea a 75 de ani de Ora Armatei reliefată în Radio Jurnalul orei 07.00, azi, 17 iunie 2015.

Constanţa Comănici: Radio România şi Ministerul Apărării Naţionale au marcat ieri 75 de ani de la difuzarea primei emisiuni militare la postul public de radio - eveniment organizat în Foaierul Central al Sălii Radio. În 16 iunie 1940 se difuza în premieră Ora Ostaşului, în 75 de ani de emisie neîntreruptă emisiunea armatei s-a intitulat În Slujba Patriei, Pentru Patrie, Emisiune Pentru Militari sau Ora Armatei. Încredera de care se bucură în prezent Armata în rândul populaţiei se datorează şi postului public de radio, afirma Secretarul de Stat în Ministerul Apărării, Otilia Sava.

Otilia Sava: Dacă armata astăzi este pe primul loc în inimile românilor se întâmplă şi pentru că există Radio România. Faptul că armata este iubită nu este întâmplător. Spun asta pentru că armata este un organism extrem de disciplinat, nu se poate nimic fără muncă. Dacă astăzi comunicăm foarte bine înseamnă doar că suntem doi parteneri care îşi fac treaba şi noi şi Radio România.

Constanţa Comănici: La rândul său Directorul General al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu, a afirmat că emisiunea militară difuzată neîntrerupt timp de 75 de ani, la postul public de radio, demonstrează că parteneriatul dintre cele două instituţii funcţionează.

AUDIO:

Ovidiu Miculescu: Fiecare ţară are un set de valori alături de limbă, onoare, credibilitatea şi seriozitatea demonstrate în momente grele, respectul pentru valorile naţionale, respectul pentru istorie sunt punţi care practic unesc aceste două instituţii în beneficiul cetăţenilor României sau ale românilor oriunde s-ar afla ei.

Constanţa Comănici: Preşedintele Director General al Socetăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu a primit din partea Statului Major General Emblema de Onoare în semn de apreciere pentru promovarea unei imagini corecte a Armatei României în rândul ascultătorilor. În prezent emisiunea militară se intitulează Jurnalul Militar şi poate fi ascultată în fiecare sâmbătă dimineaţa la Radio România Actualităţi, de la ora 09:05.
 


Etichete Ora Armateiradiodifuziune militarăOtilia SavaOvidiu Miculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live